пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

В День святого Валентина на мікрорайоні «Ковальський» встановили лавочку закоханих


Ініціативу щодо встановлення на мікрорайоні нового арт-об`єкта проявив  керівник Токмацької міської організації ПП «Опозиційна платформа – За життя» Андрій Корнієнко. Він же і профінансував копітку роботу, яку виконали  спеціалісти «Стройграду»: вирізбили, зварили  ажурні металеві елементи конструкції у вигляді сердець, та встановили красуню-лавочку   на майданчику біля 9-поверхівки по вулиці Ковальська, 52.

Неординарна подія – відкриття нового і вишуканого арт-об`єкта «Лавочка закоханих» перетворилося на свято жителів мікрорайону: і дітей, і дорослих. Їх усіх голова ГО «Лада – ЮА» Юлія Корнієнко і директорка Центру соціальних служб для дітей, сім`ї та молоді Анна Мовчан привітали зі святом та  вручили «Валентинки»,  солодощі і повітряні кульки.






Токмачан також привітали керівник Токмацької міської організації ПП «Опозиційна платформа – За життя» Андрій Корнієнко, депутат Запорізької обласної ради Олександр Бабанін і перший заступник голови Токмацької райдержадміністрації  Станіслав Фролов.




До заходу долучилися й працівники міського Будинку культури Ольга Санець і Олександр Шпаковський.
Учасники святкового заходу  зробили перше групове фото з новим арт-об'єктом.

Михайло АРМАН,
фото автора