понеділок, 23 березня 2020 р.

Ну і ну! «Кузня» бунтує проти поселення на мікрорайоні автодорівців


А їздити по гарній дорозі хочуть усі.
У ці дні на Токмаччині, як і по всій Україні, через коронавірус були посилені карантинні заходи. У Токмаку не працюють заклади освіти і культури, не проводяться спортивні змагання. Зачинені кафе і бари, перукарні, підприємства побутового обслуговування, магазини промислових товарів і ринок. Призупинено перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах №№1,2,3. Карантин є карантин.
Але під нього не потрапили продовольчі магазини, аптеки і АЗС.
Під обмежувальні заходи карантину не потрапила  і траса державного значення Василівка – Бердянськ, ремонт якої у напрямку з Василівки до Токмака розпочався в кінці лютого.
Про це ми писали тут

Як нам стало відомо з достовірних джерел, автодорівцям  поставлена задача закінчити ремонтні роботи на об’єкті за 1,5 місяці.
І підрядні підприємства турецьке ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», що виграло тендер, і одеська «Магістраль», що виконує по області підрядні роботи, з цією задачею справляються.  


Центр ремонтних робіт на трасі все ближче наближається до Токмака.
Для забезпечення автодорівців тимчасовим житлом,  ще два місяці тому «Магістраль» уклала з керівництвом ТКШЗ договір на розміщення своїх працівників у заводському будинку приїжджих.
Заселення цих людей повинно відбутися сьогодні.
А напередодні, як нам стало відомо,  мешканці «Кузні» виступили проти цього. Дехто угледів у працівниках одеської «Магістралі» італійців, хоча, як нам повідомили серед автодорівців  немає громадян Італії, країни, де бушує коронавірус.
До людей, яких  налякали стрімкі темпи поширення коронавіруса у нашій країні,  жодні пояснення, здається  не доходять. Бо вони заявили про намір не допустити заселення автодорівців так би мовити «італійської зовнішності» у заводський будинок приїжджих, і на знак протесту мають намір перекрити трасу.
Люди, Ви у своєму розумі? Невже до Вас не доходить чим це «пахне» та ще й в умовах карантину? 

Людмила АРМАН