четвер, 19 березня 2020 р.

Без паніки! Фінансування і виплата пенсій та грошової допомоги відбуватиметься у виплатний період відповідно до графіку


ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ М.ТОКМАКА ТА ТОКМАЦЬКОГО РАЙОНУ!
Для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 та у зв’язку із запровадженням карантину Головне управління Пенсійного фонду в Запорізькій області рекомендує використання зручних та безпечних дистанційних форм пенсійного обслуговування.
Шановні громадяни! Ви можете отримати більшість пенсійних послуг без особистих відвідувань сервісних центрів, за допомогою:
-     Skype-зв’язку;
-     послуги SMS-інформування;
-     онлайн-сервісів вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України (portal.pfu.gov.ua);
-     телефонів «гарячої лінії» (061) 707-75-17 (для військових пенсіонерів) та (06178) 2-25-38 (для цивільних пенсіонерів).
Разом з тим повідомляємо, що сервісні центри тимчасово  припиняють обслуговування громадян.
Для вирішення невідкладних питань, таких як оформлення документів для виплати допомоги на поховання тощо, є можливість надати документи через чергового у Токмацькому відділі обслуговування громадян (сервісному центрі)  (з 8-00 до 17-00).
Разом з тим повідомляємо, що графік прийому громадян у період карантинних заходів в Токмацькому відділі обслуговування громадян (сервісному центрі) залишається незмінним.
Звертаємо увагу майбутніх пенсіонерів на можливість подати заяву та документи для призначення пенсії в електронному форматі через вебпортал Пенсійного фонду.
Фінансування і виплата пенсій та грошової допомоги відбуватиметься у виплатний період з 4 по 25 число щомісячно, відповідно до графіку. 
Переконливо просимо дотримуватись рекомендацій, які викладені на створеній Урядом інформаційній сторінці «Що треба знати про новий коронавірус?»:  https://covid19.com.ua/#rec165642605
Соціальна самоізоляція та уникнення контактів – це найефективніший спосіб ліквідації і нерозповсюдження будь-якої епідемії.
Будьте соціально відповідальними, бережіть себе та своїх рідних.
Дякуємо за розуміння!