четвер, 9 квітня 2020 р.

Карантинний психоз: оце так «дєтки» в дитсадках бешкетують.


В умовах жорсткого карантину пересування по місту дозволено лише поодинці або удвох. Ніяких розважальних заходів. Ніяких прогулянок у скверах і парках. Здається, все зрозуміло. А ні....
 Ось уже декілька днів група підлітків нашого міста розважається,  вони влаштовують  хуліганські   набіги на дитсадки  . Як стало відомо, на днях , а точніше ввечорі  ці дєтки, наче зграя  дикунів  налетіла на дитсадок «Калинка». Що вони там неадекватні  витворяли – жах,  ще й хотіли влаштувати підпал. Добре, що сторож встиг викликати поліцію.
 Ось вже два дні ці розбишаки тероризують дитсадок «Олімпійський». Як стало нам відомо, група десь з 14 підлітків і дівчини (кажуть звуть Катя) пошкодили залізобетонний паркан, проникли на закриту територію дошкільного навчальнго закладу. 
Це ж скільки дурі було в голові, щоб отак бетон розбити і метал погнути

Почали дратувати сторожа, на його зауваження не реагували, навпаки -  почали одночасно кидати  у вікна каміння. Ногами били у вхідні двері та так, що ті тріснули. 
Сліди дитячого погрому. Одні двері тріснуті , на інших -  відбитки ніг 

З потрухами «одморозки» повиривали із землі покришки, зігнули металеву стійку-півника, побили підлогу в павільйоні. Зіпсували годівничку для птахів, що висіла на дереві. 


Чим тобі, падлюко, годівничка заважала?

А саме дерево намагалися підпалити. Стіни дитячого теремка розмалювали косяками і х#ями ( вибачте, але по-іншому тут не скажеш).
А це дєтські ху#дожества на стінах теремка

 - Хто тепер нам це відремонтує?! – бідкалася завідувачка ДНЗ «Олімпійський» Тетяна Зальотіна, показуючи сліди  погрому…

Питання залишається відкритим.
Крик душі колективів дитсадків, я гадаю, компетентними органами буде почутий. Фото погромів побачені.
 Чекаємо результату.
Людмила АРМАН