четвер, 18 червня 2020 р.

Фоторепортаж.Материнські сльози та міцні батьківські обійми.


16 червня, у  Токмацькому об’єднаному міському військовому комісаріаті відбулися урочисті проводи призовників Токмака і району до лав Збройних Сил України. Це весняний призов на строкову службу, який в цьому році перенесли на літо  через карантинні обмеження.
За традицією для  12 майбутніх захисників Вітчизни з  Токмаччини організували  урочисті проводи.

Захід розпочався  на плацу військового комісаріату. Призовників привітали міський голова Токмака Ігор Котелевський, голова Токмацької районної державної адміністрації Олена Шевченко, рідні та близькі.
У напутньому слові до юнаків заступник військового комісара – начальника відділення комплектування Токмацького обʼєднаного міського військового комісаріату, майор Олег Лукашенко побажав юнакам з честю виконати почесний обов’язок громадянина України. Він також розповів про переваги армійської служби, та наголосив, що всі службовці строкової служби проходитимуть свою службу поза межами Операції об`єднаних Сил (АТО). Не братимуть участі у бойових діях, а набуватимуть військового досвіду у своїх частинах.
У своїх вітальних словах міський голова Ігор Котелевський та очільниця району Олена Шевченко привітали майбутніх захисників з важливою подією у житті, побажали міцного здоров’я, успіхів в армійській службі,  змужнілими та здоровими повернутися додому,  де на них чекатимуть рідні та близькі.





Вони  вручили кожному призовникові пам’ятні подарунки.
Після урочистого зібрання на хлопців чекали зворушливі прощання з рідними, материнські сльози та міцні батьківські обійми.






Михайло АРМАН,
фото автора