четвер, 27 серпня 2020 р.

Першокласники із багатодітних родин і родин учасників АТО отримали у подарунок портфелі


Напередодні нового навчального року благодійний захід для першокласників проводився за ініціативи   начальника  Управління соціального захисту населення Ігоря Мащенка та міського голови Токмака  Ігоря Котелевського. 
– Враховуючи ситуацію з коронавірусом, нинішній рік важкий, але я сподіваюся, що все наладиться. Першого вересня школярі сядуть за парти. Ми всі хочемо, щоб діти справдили наші надії, щоб росли щасливими і найголовніше здоровими. Бажаю школярам  успіхів у навчанні, а батькам – терпіння,  – сказав  міський голова Ігор Котелевський.
 Він   разом з Ігорем Мащенком вручив ранці хлопчикам і дівчаткам із багатодітних родин і родин учасників АТО, які підуть перший раз у перший клас.

Подарункові ранці отримали Аліса Душкіна, Софія Кошель, Єгор Кудлай, Даша Панфьонова і її братик Іван, Валерія Мудрецова, Глєб Білогур, Софія Мицак.





За першокласницю Софію Мицак портфель отримав її тато, учасник АТО Юрій Мицак


- У нинішній час зібрати першокласника до школи коштує  дорого. У мене четверо дітей і для нашої багатодітної родини – це вчотири  дорога. Тому я хочу висловити вдячність владі нашого міста за такі прекрасні подарунки для наших дітей-першокласників,- сказала Ірина Кудлай, чий син Єгор піде до школи у перший клас з подарунковим ранцем.
Людмила АРМАН,
Михайло АРМАН, фото