понеділок, 14 вересня 2020 р.

Для добрих справ немає вихідних


У неділю, 13 вересня в селі Благодатне Виноградненської сільської ради  почалися роботи з ямкового ремонту дороги за рахунок коштів СВК «Мирний».


Щороку працівники СВК «МИРНИЙ» ( керівник Володимир Хижук)  власними силами та за власні кошти здійснюють підсипку ям (щебенем та відсівом), тим самим намагаються  зробити трішечки комфортнішим проїзд транспорту по вулицях сіл Виноградненської сільської ради та вулиць Південна і Центральна м. Молочанськ (район Пришиб). Однак  підсипка ям не зберігає від руйнування існуюче асфальтне покриття, його стан  з кожним роком погіршується, а ями стають більшими і глибшими. 
 - Розуміючи, що органам державного управління, з різних, можливо, об'єктивних причин, не до питання ремонту цієї дороги, правлінням підприємства було прийнято рішення про здійснення ямкового ремонту за рахунок коштів підприємства. 13 вересня розпочали роботи в с. Благодатне. І навіть не важливо, що сьогодні неділя - для добрих справ немає вихідних!. Результатом задоволений! Країна починається з кожного! – зазначив керівник СВК «Мирний» Володимир Хижук.