пʼятниця, 18 вересня 2020 р.

У токмацькій парафії УГКЦ новий адміністратор

Серед священників Донецького Екзархату Української греко-католицької церкви відбулись зміни.  

Владика Степан, екзарх Донецький, і парафіяни храму святих верховних апостолів Петра і Павла в місті Токмаку дякували за служіння та духовну опіку отцю Тарасові Буричку. Тепер він  продовжуватиме свою душпастирську працю в Самбірсько-Дрогобицькій єпархії Української греко-католицької церкви. 


Архієрей також представив нового адміністратора парафії - отця Івана Герасимлюка - та побажав йому успіхів на новому місці служіння. 
За служіння у парафії, особистий внесок у допомогу захисникам Вітчизни, відродження і будівництво нового храму, розвиток духовної культури нашого міста і району Подяки отцю Тарасу вручили міський голова Ігор Котелевський,  ГО «Таврійські Скіфи»' Віктор  Колесник,  волонтери та громадські діячі.  за велику повагу до отця та подяки які йому склали. 

Отцю Тарасу Подяка від міського голови Токмака

- Нехай Господь Бог веде Вас отче та вашу сім'ю на подальшій місійній стежині, благословляє кожне слово і крок, Матір Божа опікується, а Архангел Міхаїл стереже від усіх підступів зла, тривоги та біди, бажали отцю Тарасу парафіяни. 

У свою чергу отець Тарас на своїй сторінці у facebook висловив вдячність усім за співпрацю, за теплі та щирі слова які довго будуть зігрівати його душу та радувати серце! 
 - Єдине прохання - любити нового настоятеля отця Івана, - зазначив отець Тарас. 
Михайло Арман