пʼятниця, 18 вересня 2020 р.

Від мера Токмака із вдячністю учасникам війни і ветеранам праці

 Напередодні  святкування 77-річниці визволення Токмака  від нацистьких окупантів та Дня міста, учасникам бойових дій у Другій світовій війні,  прирівняним до них та інвалідам війни,  ветеранам праці від імені міського голови Ігоря Котелевського вручили вітальні листівки та продуктові набори. 

Секретар Токмацької міської ради Олександр Чуб та керівник первинної ветеранської організації медичних працівників Дмитро Кобезький завітали  у гості до ветеранів-медиків, провідали учасника  війни Павла Якимовича. 







Олександр Олександрович бажав ветеранам здоров’я та  довголіття, мирного неба над головою. І від імені міського голови Ігоря Котелевського вручав кожному вітальні листівки і продуктові набори.

- Навіть пандемія коронавірусу COVID-19 не завадила нам  приділити увагу, поспілкуватися, передати продуктові набори  від мера та своє тепло учасникам Другої світової, ветеранам війни і праці, тим жителям Токмака, які пережили війну, піднімали з руїн наше місто у післявоєнні часи, примножували його трудову славу, а сьогодні є прикладом мужності та відваги, прикладом до наслідування, - розповів секретар міської ради Олександр Чуб.

Михайло АРМАН,

фото автора