четвер, 31 грудня 2020 р.

Новорічна казка для дітей Токмаччини

 Новорічні свята – це зимова казка для всіх, а особливо для дітей. Тому саме напередодні Нового Року актив громадської організації «Лада – ЮА» на чолі з депутаткою Запорізької обласної ради Юлією  Корнієнко та Дариною Данилюк, разом з підприємцями Софією Мамедовою, Ферхат  Бірінжі, представниками соціальних служб Галиною Чуб та Ганною Мовчан привітали з наступаючими святами найменших мешканців Токмаччини.  




Приєдналися до заходу голова Токмацької міської організації Політичної партії «Опозиційна платформа – За життя», депутат Токмацької міської ради  Андрій Корнієнко та небайдужі жителі міста.

Діткам побажали міцного здоров’я, успіхів у навчанні, та здійснення у новому році усіх їхніх найзаповітніших мрій і бажань, щоб у 2020 році залишилися усі негаразди, а прийдешній 2021 рік виправдав усі добрі надії і прагнення та приніс у кожну домівку добробут, мир, взаєморозуміння й любов.

Після теплих побажань розпочалось веселе святкове дійство із яскравою концертною програмою та цікавими конкурсами, які проводили Дід Мороз та Снігуронька.

Діти і хороводи водили, і в конкурсах брали участь, і вірші розказували. За це отримували солодкі призи та іграшки.

Свято вийшло яскравим та веселим, і в дітлахів, і у дорослих, які були на ньому присутні, воно залишило у душі тепло та світло.

До тих діточок, які не змогли відвідати новорічне свято Дід Мороз та Снігуронька завітали прямо додому  та подарували зелених красунь та подарунки.