неділя, 17 січня 2021 р.

Знай наших. Вище нас лише Бровари, Вінниця та англійці!

 Відбулися онлайн змагання в дитячо-юнацькій шаховій лізі.

Як розповів тренер відділення шахів Токмацької ДЮСШ Олексій Дружинець, молодша команда несподівано виявилася в дуже сильній компанії. Проте наші юні шахісти відчайдушно змагалися, і, без сумніву, набралися досвіду! У молодшій команді кращими стали  Єгор Кунтій, Варя Горенко і Сергій Дублій. Так само залікові очки команді принесли Аскар Литовченко і Денис Дубина.

- Але, ще раз повторю, всі в молодшій команді гідні похвали, турнір виявився на рідкість сильним. Вище нас Бровари, Вінниця та англійці! – зазначив Олексій Дружинець.

За його словами, друга команда з Токмака вийшла воювати великим складом. Найуспішніше виступили Євген Удод, Андрій Дорогань і Михайло Халамівський. Залікові очки також принесли Владислав Лук'яненко і Юрій Корнияшик. Пркрасний мат в одній з партій двома слонами поставив супернику Кирило Науменко! У підсумку 3 місце і підвищення в лізі.



Перша команда «порвала»  свою лігу, проте  на наступному тижні у наших шахістів суперники будуть сильнішими.

А поки відзначаю всіх героїв: Артур Мінько, Станіслав Берлізов, Кирило Завтура, Олександр Ряхін, Максим Яковенко, Данило Маляр, Владислав Берлізов і Олександр Коваленко. Ура чемпіонам! – резюмував Олексій Дружинець.