неділю, 14 березня 2021 р.

Міні-футбол. «Прайд» закріпляє лідерство, у «Дизеля» - прикра поразка

 Сьогодні     у Палаці спорту Токмака відбулися ігри 5-го  туру  відкритого чемпіонату міста і  традиційного 35-го новорічного турніру з міні-футболу, в якому беруть участь 8 команд з Токмака, Мелітополя і Чернігівки.

У першій парі лідер турніру команда Прайд прогнозовано виграла у ТФК з хокейним рахунком 12:0. Ще один хокейний рахунок 12:2 було зафіксовано у матчі «Україна» -«Чернігівка».






 «Динамо» обіграло МВД з рахунком 3:1.

Завершував 5-ий тур матч, в якому зустрілися мелітопольський «Бастіон» ( займав друге місце у турнірній таблиці) і токмацький «Дизель» ( був на третьому місці). Це була гідна гра двох лідерів, перший тайм команди відіграли на високих швидкостях, демонстрували атакуючий футбол, проводили гострі комбінації біля воріт суперника  і на перерви пішли з нульовим результатом. У другому таймі токмачани атакували ворота мелітопольців, били по воротах, але м’яч, мов заворожений,  летів мимо. 








Натомість, гості відкрили рахунок 1:0. А потім довели рахунок  гри до 2:0.

Після п’яти   турів команда «Прайд» набрала 15 очків і зберігає  лідерство, «Бастіон» з Мелітополя з 12 очками на другій сходинці турнірної таблиці, 10 очок у «Динамо»,  у «Дизеля» 8 очок,  «Україна» - 6 очок,  «Чернігівка» - 3 очки,  і замикає турнірну таблицю з чотирма  програшами і однією нічиєю команда МВД.

Ігри передостаннього  6-го туру відбудуться 21 березня, а 28 березня – фінал.

Михайло АРМАН,

Людмила АРМАН,фото