пʼятниця, 23 квітня 2021 р.

Стоп коронавірус. У Токмаку тривають перевірки дотримання протиепідемічних та обмежувальних заходів і заборон

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та у зв’язку із запровадженням на території області «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, Держпродспоживслужбою посилено контроль за дотриманням суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення, локалізацію спалахів коронавірусної хвороби та обмежувальних заходів і заборон, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки.


               

Протягом минулого тижня (за період з 19.04.2021 по 23.04.2021 року) фахівцями Токмацького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області, у складі 1 мобільної групи, спільно з представниками органів місцевої влади та Національної поліції, перевірено 145 об’єктів, з них 21 - об’єкти торгівлі продовольчими товарами, 118 - об'єкти торгівлі непродовольчими товарами, 6- заклади громадського харчування. 






Крім того, співробітниками відділу поліції  № 3 Пологівського районного відділу складено 27 адміністративних протоколів  за ч.1 ст. 44-3 та за ч.2 ст. 44-3   (Порушення правил щодо карантину людей)  Кодексу України про адміністративні правопорушення.

                Під час обстежень фахівці Держпрожспоживслужби проводять роз’яснювальну роботу з питань дотримання протиепідемічних вимог та звертаються з проханням дотримуватися протиепідемічних вимог під час карантину!

Токмацьке  районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області