пʼятницю, 14 травня 2021 р.

У Токмаку мають намір укласти соціальний договір зі скейтбордистами

 Про це повідомив народний депутат України Павло Мельник під час круглого столу з керівництвом нашого  міста., що відбувся в рамках робочого візиту народних обранців Павла Мельника і Геннадія Касай до Токмака.

Сьогодні у Токмаку назріла проблема будівництва сучасного скейт-парку.

Адже діти на скейтбордах та роликових ковзанах катаються у Токмаку деінде, а переважна більшість – на меморіалі «Книга пам`яті».




- Меморіал токмачанам, загиблим у роки Другої світової війни – це священне місце, куди в День Перемоги і в День визволення міста приходять нащадки солдатів Перемоги, покладають квіти до Вічного вогню і плит з іменами своїх загиблих рідних. Це наша пам'ять. І , діти, які  катаються на меморіалі , повинні розуміти це і шанувати  пам'ять загиблих, - зазначив Павло Мельник.




- Ми маємо намір укласти зі скейтбордистами соціальний договір, згідно якого ми – зі свого боку - облаштовуємо у Токмаку сучасний сертифікований скейт-парк із зоною для воркауту.  А  діти у свою чергу почнуть  кататися у скейт-парку , а Меморіл «Книга пам`яті» так і залишиться нашою пам’яттю перед загиблими у роки Другої світової, - сказав народний депутат.

Народні депутати Павло Мельник і Геннадій Касай, міський голова Ігор Котелевський та його заступники, секретар міської ради Віктор Загуменний, заступник голови Пологівської райдержадміністрації Андрій Клименко побували у міському сквері, де вже облаштовано  майданчик майбутнього скейт-парку. Далі – буде процес його будівництва.





- Молодь Токмака мріє про сучасний скейт - парк, як у багатьох європейських містечках, де такі майданчики вже стали нормою. Тому мною ініційовано виділення коштів із державного бюджету для закінчення будівництва  сертифікованого спеціалізованого спортивного майданчику з облаштуванням зони для воркауту та скейтбордингу у Токмаку.

Розвиток та  підтримка спорту та молодіжних ініціатив - це важливо! Адже у здоровому тілі - здоровий дух, - резюмував народний депутат України Павло Мельник.

Людмила АРМАН,

Михайло АРМАН,фото