середа, 30 червня 2021 р.

Фоторепортаж. Хай вам щастить, випускники коледжу!

 Сьогодні, 30 червня  у Токмацькому  механічному фаховому коледжі Національного університету «Запорізька політехніка» відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам – молодшим спеціалістам з виробництва двигунів та обробки матеріалів.

З теплими та напутніми словами до випускників-2021 звернувся директор коледжу Володимир Ганус.  





Перший проректор Національного університету «Запорізька політехніка» Едуард Гугнін  бажав молодим спеціалістам  бути оптимістами і, незважаючи на життєві перешкоди, завжди йти до своєї мети та успішної кар’єри.

Найкращим випускникам – Ангеліні Губенко, Даніілу Оглуздіну, Михайлу Сіланову, Данилу Стеблініну та Нікіті Рибалко, які закінчили коледж з віднакою, він вручив Почесні грамоти Національного університету «Запорізька політехніка».








Випускників коледжу із знаменною подією у їхньому  житті привітали заступник Токмацького міського голови Олександр Чуб, депутатка Запорізької обласної ради Юлія Корнієнко. Радник міського голови і депутат Токмацької міської ради Андрій Корнієнко, який закінчив технікум 30 років тому, від міської організації ПП «Опозиційна платформа – За життя» вручив сертифікат на пізнавальну та захоплюючу екскурсію групи з 25 студентів коледжу у світ високих технологій та виробництва – завод «Бердянські жатки».




У свою чергу зі словами подяки до викладачів, бібліотекарів і лаборантів, працівників відділу кадрів, бухгалтерії, їдальні та медпункту  від імені випускників-2021  звернувся Михайло Сіланов.














Від імені батьків у самостійне життя молодих спеціалістів благословила мама випускника Галина Рибалко. Вона висловила вдячність  дирекції коледжу, викладачам, кураторам за високий професіоналізм і компетентність, цілеспрямованість і копітку працю! За те, що підтримували, навчали, давали мудрі поради, вели студентів  по стежках любові і доброти, запалювали в їх серцях вогник допитливості, віри у справедливість, віри в себе!

Учорашніх студентів також привітала завідуюча відділенням Ірина Лиходід. А потім перший проректор університету Едуард Гугнін, директор коледжу Володимир Ганус, голови кваліфікаційних комісій Олександр Курдюков та Микола  Вершняк вручили випускникам-2021 дипломи молодших спеціалістів.













Яскраві концертні номери, вальс випускників стали чудовим доповненням до святкової атмосфери заходу, на закінчення якого старости випускних груп перерізали символічну стрічку у самостійне життя і разом з барвистими повітряними кульками випустили у небо свої побажання і сподівання, свої плани та наміри, з надією, що вони неодмінно збудуться.







А потім були фото на пам`ять, на згадку про прекрасні роки студентського життя ...










Людмила АРМАН,

Михайло АРМАН.