понеділок, 28 червня 2021 р.

Фоторепортаж. «Молодь змінює світ»

 Проливний літній дощ  ввечері 27 червня хоч і вніс свої корективи у програму відзначення Дня  молоді у Токмаку , але не зіпсував святковий настрій токмачанам, які завітали до міського Будинку культури. Саме тут у фойє відбулася святкова програма «Молодь змінює світ».

Присутнім, які завітали на свято,  колектив міського Будинку культури та представники талановитої молоді нашого міста подарували шоу –програму з конкурсами, модним показом одягу і концертом. 

















У концерті  взяли участь: Злата Коваленко і Мар`яна Чернявська, Анастасія Пуйда і Вікторія Стрельцова, Анна Майсак і Вікторія Козачинська, Євгенія Коханович і Серігй Бекетов, Ольга Шерстюк, акордеоністи-віртуози  Владислав Грицун та Іван Буркот, учні Багатопрофільного центру професійно-технічної освіти, ансамблі естрадного танцю «Динозаврик» та «Аеліта».

Протягом свята була розгорнута фото-сушка, працювала оригінальна фотозона, токмачанам і гостям продемонстрували фільм про молодь Токмака. 






Також майстер-клас з розмальовки для дітей проводила Анна Орел. А учениця школи №6 Анастасія Скрипка для всіх бажаючих проводила майстер-клас з малювання  картин в стилі енкаустики. 


Як зізналася дівчина, цьому мистецтву її навчила викладачка Центру дитячої та юнацької творчості Тетяна Демічєва.

На усіх токмачан і гостей нашого міста, які завітали до Будинку культури, чекав святковий подарунок  від міської організації ПП «Опозиційна платформа – за життя»: морозиво,  повітряні кульки і розваги з  аніматорами на ходулях.









За підтримки міського голови Ігоря Котелевського та депутатки Запорізької обласної ради Юлії Корнієнко вже вечірньої пори, коли припинився дощ, на площі відбувся концерт відомої групи «Е-2» та розривна дискотека для молоді.

Людмила АРМАН,

Михайло АРМАН,

Фото авторські