пʼятниця, 2 липня 2021 р.

Добро, дароване дітям. Візитна картка Раїси Спицької

 Заступник Токмацького міського голови Олександр Чуб та начальниця відділу освіти Токмацької міської ради Світлана Черкасова привітали із виходом на заслужений відпочинок директорку ЗДО № 7 «Калинка» - Раїсу Спицьку. Її педагогічний стаж – 53 роки, з них 23  роки на посаді директора ЗДО № 7 «Калинка».




Протягом своєї педагіогічної діяльності працювала старшою піонервожатою в Токмацькій школі–інтернат, директором Будинку  піонерів, вихователем дошкільного закладу «Золотий ключик».

    Останні роки успішно очолювала колектив ЗДО № 7 «Калинка». Під її керівництвом колектив закладу неодноразово ставав переможцем багатьох обласних конкурсів. На базі закладу освіти проводились курси підвищення кваліфікації для педагогів області та обласні семінари. Робота колективу під керівництвом Раїси Борисівни була високо оцінена під час перевірки Департаментом освіти і науки облдержадміністрації, заклад був атестований з відзнакою.

За роки роботи вона зарекомендувала себе досвідченим та кваліфікованим спеціалістом, справедливим керівником, справжнім організатором. Активна громадська позиція та творчий підхід до роботи – візитна картка Раїси Борисівни.

Олександр Олександрович разом зі Світланою Черкасовою щиросердно привітали директорку закладу зі знаменною датою в її житті, подякували за внесок зроблений за роки її роботи в закладі дошкільної освіти та побажали, аби вихід на пенсію приніс максимум життєвих задоволень, тепле спілкування з близькими, а нові захоплення, стануть стартом для нового, повного радості, успіху і щастя життя.

Заступник міського голови Олександр Чуб за сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, вагомий внесок у розвиток  дошкільної освіти міста  урочисто вручив Почесну грамоту міського голови.

Колектив садочка влаштував для директорки закладу справжнє свято, під час якого запевнив, що Раїса Борисівна назавжди залишиться колегою і завжди бажана гостя в стінах дошкільного навчального закладу та побажав аби добро, яке вона дарувала дітям, поверталось до неї сторицею.

 Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю