пʼятниця, 23 липня 2021 р.

Мешканці села Садове отримали більш якісну послугу з постачання питної води

 Працівниками ТОВ «Вакула-Т» та фахівцями КП «Міськводоканал» токмацької міської ради , в селі Садове (колишня Жовтнева сільська рада) проведено роботи по заміні зношеної водонапірної башти «Рожновського».





Внаслідок корозії  місцями знос водонапірної башти сягав 90%.

В ході виконання робіт, було замінено насосне обладнання артезіанської свердловини та 95 метрів зношеної, застарілої водопідйомної колони на нову з поліетиленових труб ПЕ-100 SDR-17 Ø63 мм. 




Додатково, було замінено 40 метрів зношених, металевих водопровідних труб на нові ПЕ-100 SDR-17 Ø50 мм, що подають питну воду від артезіанської свердловини до водонапірної башти, та 10 метрів зношених, металевих водопровідних труб на нові ПЕ-100 SDR-17 Ø110 мм., які подають питну воду від водонапірної башти до розподільчої водопровідної мережі села.

Також було замінено засувку чавунну Ø150 мм. Виконані роботи дозволять, в подальшому, збільшити запас питної води для її подачі в розподільчу водопровідну мережу, завдяки чому місцеві мешканці матимуть змогу отримати більш якісну послугу з холодного питного водопостачання.

Довідково. Згідно розпорядження Токмацького міського голови Ігоря Котелевського , послуги з холодного питного водопостачання та технічного обслуговування водопровідних мереж на території Токмацької міської територіальної громади, з 01.06.2021 року, надає КП «Міськводоканал» ТМР.