середу, 25 серпня 2021 р.

Фоторепортаж. Токмаччина відзначила ювілей Незалежності України

 24 серпня, в день 30-річчя Незалежності України у Токмаку, на центральній площі нашого міста  відбулися святкові заходи.

За підтримки депутата Запорізької обласної ради Юлії Корнієнко малечу розважали аніматори в костюмах казкових персонажів, дітям вручалися повітряні кульки та морозиво.





На площі міського Будинку культури працювали фотозони, а для дітей -  атракціони, була організована виставка робіт майстрів творчого об`єднання «Натхнення» та святкова  торгівля. 




О 18.30 від площі, на вулиці Центральна стартувала мотоакція «Під синьо-жовтим прапором свободи», в якій взяли участь мотоциклісти, водії скутерів з нашого міста, Молочанська та сіл громади.




Детальніше і ще більше фото мотоакції тут

Учасники мотоакції фінішували біля головної площі нашого міста, де  о 19.00 розпочалася святкова програма до Дня Незалежності України.

Токмачан і гостей нашого міста привітали заступник міського голови Олександр Чуб, депутатка міської ради Світлана Тимошенко та настоятель Свято-Успенського собору отець Микола.  Вони  побажали присутнім міцного здоров`я і родинного благополуччя, миру та щедрої долі в ім’я незалежної, демократичної країни. 





Заступник міського голови Олександр Чуб вручив відзнаки чоловікам, які стали переможцями міського конкурсу «Батько року».

 Детальніше і ще більше фото з церемонії нагородження  тут 

 Світлана Тимошенко вручила Почесну грамоту  начальниці відділу культури Олені Корж   за вагомий внесок у розбудову незалежної української держави, значні трудові здобутки та  високий професіоналізм.



Свої музичні вітання всім, хто зібрався на площі, дарували солісти-вокалісти та художні колективи міського Будинку культури, дитячої музичної школи, Багатопрофільного центру професійно-технічної освіти, закладів культури Токмацької ОТГ.










Завершилося свято запальною  вечіркою, яку провели для токмачан музиканти групи "Metalkils", та дискотекою. 

Людмила АРМАН,

Михайло АРМАН,

фото авторські