середу, 25 серпня 2021 р.

У Токмаку відкрили унікальний скеледром

 Урочисте відкриття скеледрому відбулося у спортивній залі ЗЗСО№5.




Юних спортсменів та присутніх на урочистому заході привітали заступник міського голови Олександр Чуб, директор «Запорізького обласного центру туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради Олександр Романчук, начальник відділу освіти Токмацької міської ради Світлана Черкасова.

Звертаючись до гостей авторка та менеджерка проекту «Сучасний скеледром – запорука міцної громади»  Олена Лукаш, наголосила, що донором проєкту стала Британська рада, а також висловила велику вдячність міському голові Ігорю Котелевському та радниці міського голови Наталії Криворучко, яка допомогла з пошуком донора для реалізації проєкту, начальниці відділу освіти Світлані Черкасовій, директорці ЗЗСО №5 Тетяні Чорній,  небайдужим мешканцям нашого міста: Олександру Ракшевському, Олександру Горошко, Роману Кобець, Світлані Янущенко, Світлані Бебешко, Юрію Мась), особлива подяка - людині,  яка не досипала та хвилювалася за скеледром - Тетяні Івановій.

- Вірю, що новий спортивний об`єкт дасть поштовх розвитку такого перспективного олімпіського виду спорту як скелелазіння і діти  на своєму спортивному шляху будуть рівнятися на провідних спортсменів в цьому виді спорту,  – зауважив Олександр Романчук та вручив юним туристам і спортсменам захисні шоломи для скелелазіння.




Продовжуючи свято,  Олександр Чуб та Олена Лукаш вручили подяки та грамоти за високий внесок у розвиток спортивного туризму Олександру Ракшевському, Світлані Якущенко, Світлані Бебешко, Олександру  Горошко, Роману Кобець.










Депутатка Запорізької обласної ради Юлія Корнієнко, та радник міського голови Андрій Корнієнко вручили школярам солодкі подарунки.





Після традиційного перерізання стрічки на скеледромі, юні туристи презентували ексклюзивну програму, в яку включили вільне лазіння на труднощі з різними елементами.








В кінці заходу кожен мав змогу полазити на скеледромі.

Михайло АРМАН,

Фото автора