вівторок, 21 серпня 2018 р.

Боже будівництво потребує робочі руки


У Токмаку, у  храмі верховних апостолів Петра і Павла Української греко-католицької церкви розпочалося будівництво Воскресної школи та дзвіниці.
А напередодні, 4 серпня  настоятель храму отець Тарас і прочани молилися за благословення на початок будівницта Катехитичного центру (Воскресної школи) та Дзвіниці храму. Святий отець окропив водою місце майбутнього будівництва.

На сьогодні сюди  завезений матеріал –газобетон та цегла(б/в). Газобетон почали класти, а ось з цеглою виникла невеличка проблема – її потрібно підчистити та розсортирувати. Вчора (понеділок) ввечері прийшло аж 5 жіночок, панотець Тарас, та ще два чоловіка, які  зробили майже три піддони цегли. 

На завтра 22 серпня на 16.00 заплановано ще чистка та сортування цегли.
Дуже ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ (від мене) до всіх патріотів та друзів – ПРИЙДІТЬ ТА ДОПОМОЖІТЬ ЦЕРКВІ З ЦЕГЛОЮ. З собою бажано мати сокирку або кілок для очищення цегли. Це є Боже будівництво і можливо,  що Ваші діти чи онуки будуть приходити до Воскресної школи, та отримувати знання. А також хочу додати від себе, що настоятель Храму Петра і Павла панотець Тарас дуже багато допомагав, допомагає та буде допомагати дітям, воїнам України, звичайним людям та нашому  місту Токмак. Давайте не будемо байдужими.
Токмачани! Долучайтесь до допомоги та прийдіть 22 серпня  до Храму на 16.00.
Денис Черненко