понеділок, 4 листопада 2019 р.

З чим люди йдуть до мера Токмака


Сьогодні, у перший понеділок поточного місяця,  міський голова Токмака Ігор Котелевський провів особистий прийом громадян, на який завітали мешканці нашого міста. І кожен – зі своїм наболілим.


На прийом до мера прийшла делегація мешканців багатоповерхівки по вулиці Шевченка,12,  які просили виділити їм плити для облаштування обмостки будинку та благоустрою прибудинкової території.
Представники міської ветеранської організації порушили перед керівником міста свої внутрішньо організаційні питання. Окремі громадяни зверталися за наданням матеріальної допомоги та проханням надання житла.
Завітала на прийом до мера і токмачанка Олександра Гринчишина, жінка з добрим серцем і любов`ю до безпритульних котиків. Їх 16 у жінки, яка мешкає на «Ахрамєєвці». Олександра Василівна розповіла меру про жорстоке ставлення до тварин окремих мешканців мікрорайону і випадки образ на її адресу.
Міський голова Ігор Котелевський пройнявся проблемою пенсіонерки і запропонував їй віддати до кошачого притулку котиків, за якими та доглядає і підгодовує.
Під час прийому громадян на всі питання, що  потребували додаткового вивчення, міський голова Ігор Котелевський надав відповідні доручення своїм заступникам розібратися та надати пропозиції для їх вирішення.
Людмила АРМАН,
фото авторки