субота, 23 листопада 2019 р.

Робота у Токмаку є


Її отримує  той, хто хоче працювати
І я , і кожен з нас не раз чув, що у Токмаку заводи не працюють, що роботи немає, що токмачани  стикаються з проблемою пошуку роботи у рідному місті.
фото з вільного доступу
Проте робота у Токмаку є. Станом на 20 листопада в переліку актуальних вакансій токмацької філії Служби зайнятості ( на біржі праці, як ми називаємо) є вакансії трактористів і водіїв  , токарів і фрезерувальників ( заводи ТКШЗ і «Прогрес») , слюсарів-інструментальників і слюсарів механоскладальних робіт, електромонтерів і електрогазозварників, столярів, підсобних робочих, швачок і продавців.
В аптеку ПП «Пігмаліон» потрібні провізор і фармацевт ( зарплата 5000 грн.), у салон краси – манікюрниця.
Є на токмацькому ринку праці попит на бухгалтерів, майстра, адміністратора, інженера складання металоконструкцій ( зарплата 7000 грн.), начальника дільниці і начальника цеху ( зарплата 10 000 грн.).
Роботу у сільських школах ( Коханівській і Запорізькій) з мінімальною зарплатою в 4200 грн. знайдуть психолог і дефектолог, помічник вчителя і вчителі : математики, української мови і літератури, англійської мови.
На вакантні посади лікарів з мінімальною зарплатою в 4200 грн. запрошує Токмацька станція переливання крові. На 0,25-0,5 ставки ( 1092 – 2370 грн) є вакансії лікарів у Молочанській психіатричній лікарні.
Як бачимо ринок праці у Токмаку  може дати безробітним  роботу, і можливість ... не вмерти з голоду.
Михайло АРМАН