понеділок, 20 січня 2020 р.

Телевізор за 288 гривень!


Такого не може бути? Може, якщо Ви передплачуєте Токмацьку міськрайонну газету «Таврія»!
На Старий Новий рік  в редакції газети «Таврія», біля вбраної красуні-ялинки  відбулося святкове дійство: передплатники газети отримали призи святкового розіграшу, що традиційно проводиться на початку січня в День народження газети.

На урочистий і хвилюючий захід прибули жителі Токмака,  Молочанська і віддалених сіл району,  які передплатили газету «Таврія» на квартал, на півроку та на весь 2020 рік і стали  щасливчиками новорічно-різдвяного розіграшу призів.
Призи від газети «Таврія» отримали: А. Мозольова ( с.Виноградне) – набір кришталевих склянок,  В. Швець  ( м.Токмак) – одіяло-простирадло, М.Майсак ( м.Токмак) - електрочайник, В.Сопіна  ( м.Молочанськ) – хлібницю,  Г.Хамутіннікова ( с.Новогорівка)  - кухонний комбайн,  Л.Левченко ( с.Запоріжжя) - кавомашину, К.Гук ( с.Балкове), Н.Антонюк ( с.Лагідне), А.Ковалюк ( с.Урожайне) -  усі троє отримали кухонні набори.






А головний приз цьогорічного розіграшу – телевізора від наших спонсорів: районної організації Аграрної партії України ( керівник Сергій Катречко)  і магазину Техно Маркет ( побутова техніка) виграла  Олена Марчук із села Нове.

Щасливі володарі своїх призів  приймали привітання, ділилися своїми враженнями і розповідали за що люблять газету «Таврія», чому її передплачують не один десяток років. - Я люблю готувати і сам готую, тому із задоволенням читаю рубрику «Готуємо з «Таврією», яку веде молодий журналіст Михайло Арман. Подобається, що він підбирає рецепти смачних страв із інгредієнтів доступних для нас,  пенсіонерів, - розповів передплатник газети «Таврія» з 1974 року Володимир Швець із Токмака.
- В газеті «Таврія» я із задоволенням читаю інформації про події, що відбуваються у Токмаку, Молочанську і селах району. Мені подобаються цікаві рубрики, серед яких «Токмацька порадниця», яку журналісти газети запровадили у минулому році, - поділилася своїми враженнями Людмила Левченко із села Запоріжжя.
- Минулого року ціна на газету «Таврія» підвищилася майже удвічі, тож деякі жителі села Урожайне почали передплачувати більш дешеві місцеві газети. Але через місяць-другий почали звертатися до мене з проханням оформити їм передплату на газету «Таврія», мовляв: у дешевих газетах немає що цікавого читати, - розповіла листоноша Анна Ковалюк із села Урожайне, яка цього разу виграла кухонний набір. І додала:
- Я сама передплачую газету «Таврія» і читаю її із задоволенням. Моя донечка займається гирьовим спортом, є чемпіонкою Європи і світу. Тож мені приємно, що про всі її успіхи повідомляє газета «Таврія».
- Радує, що журналісти газети «Таврія» дбають  про передплатників, друкують на сторінках газети  не тільки цікаві інформації, а й радують  нас ось такими приємними сюрпризами, - зазначила володарка головного призу цьогорічного розіграшу призів Олена Марчук.

А ми у свою чергу дякуємо передплатникам газети «Таврія» за довіру до нашого видання, за участь у розіграші призів і добрі слова, які надихають нас на нові ідеї, нові рубрики і цікаві матеріали, змушують виправдовувати високу довіру своїх читачів і утримувати лідируючі позиції на інформаційному просторі Токмаччини.
Людмила АРМАН, головна редакторка газети «Таврія»
Михайло АРМАН,фото