середа, 12 лютого 2020 р.

Розуміти треба. Токмак не депресивний, а енергоефективний


У Токмаку перебував із моніторинговим візитом Андрій Барулін - експерт проєкту «Енергоефективність у громалах ІІ», що виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) за дорученням Уряду Німеччини.
Протягом двох днів, 10-11 лютого  він  проводив зустрічі з керівництвом міста – міським головою Ігорем Котелевським, радником міського голови, кандидатом економічних наук – Наталею Криворучко

Експерт здійснював розрахунок енергозбереження від впроваджених заходів; спілкувався із енергоменеджером міста – Володимиром Синицею тощо. Також, використовуючи дані споживання енергоносіїв будівель бюджетної сфери, було складено черговий варіант Portfolio Analysis для нашого міста.
Уже два роки Токмак є активним учасником проєкту «Енергоефективність у громалах ІІ», що спрямований на побудову ефективної системи енергоменеджменту у громаді. Багато зроблено за цей період і буде що впроваджено у майбутньому. Тому саме з метою проміжного аналізу та планування подальшої спільної роботи у рамках проекту і виникла необхідність відвідати наше місто.
В рамках візиту, було проведено другу «хвилю» семінарів з питань енергоефективності та енергозбереження для завгоспів дошкільних навчальних закладів відділу освіти виконавчого комітету Токмацької міської ради.
   Продуктивно пройшли ці два дні, та не менш продуктивними видалися ці два роки участі у проєкті «Енергоефективність у громадах ІІ». Попереду – подальша участь у проєкті та нові досягнення у напрямку раціонального користування паливно-енергетичними ресурсами у Токмаку.
За повідомленнями пресслужби виконавчого комітету Токмацької міської ради