неділя, 31 травня 2020 р.

Відзначено переможців фотоконкурсу на кращу вишиванку Токмака-2020


Міський голова Токмака Ігор Котелевський і редакторка газети "Таврія" Людмила Арман вручили призи переможцям фотоконкурсу газети "Краща вишиванка Токмака -2020".

Щороку на Токмаччині відзначали День вишиванки масштабними флешмобами та «вишиванковими» акціями. Однак, цьогоріч на заваді святкуванню став карантин через коронавірус.
Але токмачани не впали  у відчай і влаштували парад вишиванок у соцмережах.
Мешканці нашого міста  упродовж дня 21 травня  викладали свої і родинні фото у самому пізнаваному елементі українського костюма – у вишиванці. І таким чином показували, що мають власну самоідентифікацію та національний код,  пам'ятають свою національну культуру, мають громадянську позиції, культурну освіченість та духовну свідомість.
Про це ми писали тут 
До Дня вишиванки долучилися і журналісти газети «Таврія». На офіційному сайті газети «Суботній Токмак. Токмак.ua» вони провели фотоконкурс на кращу вишиванку Токмака-2020 і попросили земляків долучитися до он-лайн голосування.
За підсумками відкритого голосування  переможцями фотоконкурсу газети «Таврія» стали в номінаціях:
 «Краща чоловіча вишиванка» - Олексій Задорожний ( випускник ЗОШ №2),
 «Краща жіноча вишиванка» - Софія Буланова і Домініка Богашова ( учениці Центру ПТО),
«Краща студентська  вишиванка» - Вероніка Третьяк ( студентка Запорізького медичного університету),
 «Краща родинна вишиванка» - Ірина Равлик і її молодша сестричка .
Переможницею фотоконкурсу «Краща вишиванка Токмака-2020» стала Світлана Уманська.

Нагородження переможців відбулося у мерії. Міський голова Токмака Ігор Котелевський висловив вдячність учасникам фотоконкурсу, для яких  вишиванка – це не просто одяг, а душа України, наша історія, сьогодення і світле майбутнє.
Він вручив   пам’ятні подарунки і солодкі призи  переможцям фотоконкурсу у номінаціях.



Переможниця фотоконкурсу – Світлана Уманська, чиє фото у вишиванці набрало  найбільшу кількість вподобань, отримала від редакторки газети «Таврія» Людмили Арман  головний приз, брендовану чашку -  фірмовий  сувенір від газети «Таврія»
Михайло Арман,
Фото автора