субота, 23 травня 2020 р.

Не встигли намилуватися: зловмисниці покрали квіти у будинку ОСББ


Про це написала голова об`єднання співвласників багатоквартирного будинку по вулиці Перемоги 5,а  Олена Плаксіна в Facebook.
Територія будинку по вул.Перемоги,5а (  мікрорайон "Ахрамєєвка") утопає у різнобарв`ї квітів і зелені дерев
- Друзі, У мене не вистачає слів, щоб описати ситуацію, яка сталася вночі у дворі нашого будинку за адресою вул.Перемоги 5 / . У нас вкрали ... квіти !!! Можливо, хтось скаже, що ця новина не варта уваги. Але разом з квітами вкрали радість, яку вони приносили всім жителям, вкрали час, який витрачали наші пенсіонери на догляд за ними, вкрали їх старання, результати їх праці. Я сподіваюся, що ці люди понесуть відповідальність за свій негарний вчинок», — написала пані Олена.
Вона також розповіла, що двір будинку  освітлюється вночі і ведеться відео спостереження. Тож зберігся  відеозапис, на якому видно, як крадуть біля під`їзду квіти дві жінки і далеко не бомжихи.
- Я навіть не уявляю, як вони після такого «брудного» вчинку будуть жити далі в нашому маленькому місті, де всі один одного знають,. Це так низько, так соромно. Не розумію, навіщо? -  обурюється Олена Плаксіна.
Відповідь на запитання: «Навіщо жінки покрали квіти?» зясовує поліція, яка розшукує зловмисниць.
Михайло АРМАН