вівторок, 30 червня 2020 р.

Стоп коронавірус. Рішення токмацької комісії ТЕБ та НС від 30 червня.


Сьогодні, 30 червня в режимі он-лайн було проведено засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  міста Токмак,  на якому розглянуто питання «Про виконання протиепідемічних заходів на території міста Токмак Запорізької області з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

          За результатами розгляду, комісія вирішила:
          1. Рекомендувати керівнику ПрАТ «Токмацьке АТП – 12308» забезпечити виділення додаткових одиниць пасажирського транспорту (в разі наявності) для зменшення навантаження на маршрутний транспорт у часи пікового навантаження.
          2. Рекомендувати керівникам закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності обмежити час роботи до 22.00 години.
          3. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, взаємодії з правоохоронними органами та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Токмацької міської ради довести через місцеві засоби інформації Постанови Головного санітарного лікаря України.
          4. Робочій (мобільної) групі з питань перевірки дотримання обмежувальних заходів суб’єктами господарювання та фізичними особами, що створена розпорядженням міського голови від 06.04.2020 року № 135 – р спільно з місцевими засобами масової інформації забезпечити доведення до зацікавлених  суб’єктів господарювання Постанови Головного санітарного лікаря України.