неділя, 11 жовтня 2020 р.

Міський голова тримає лікарню під особистим контролем

У зв’язку з загостренням ситуації пов’язаної з розповсюдженням коронавірусної інфекції  СОVID – 19 спостерігається збільшення кількості хворих та додаткове навантаження на медичних працівників.



Міський голова Токмака Ігор Котелевський з робочим візитом відвідав Токмацьку багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування.

Очільник міста разом з заступницею Наталією Мамчак, медичним директором Оксаною Третьяк та головним лікарем Центру первинної медико – санітарної допомоги Юрієм Устименко, обговорили готовність лікарні до прийому хворих на СОVID – 19,  забезпеченість медичного персоналу засобами індивідуального захисту, роботу інфекційного відділення, рентгенкабінету. 

В інфекційному відділенні вже лікуються хворі на гостру коронавірусну хворобу.

Ігор Котелевський відзначив високий рівень професіоналізму колективу лікарні, інфекційного відділення, які з усією відповідальністю підійшли до загострення ситуації та збільшення хворих.

- Ми маємо бути готові до будь – якого перебігу ситуації. Проте лише об’єднавши зусилля ми зможемо пройти цей нелегкий шлях боротьби з небезпечною хворобою, - зазначив міський голова.