вівторок, 18 травня 2021 р.

Молодіжна рада Токмака залучатиме до діяльності сільську молодь громади

 Під головуванням радниці Токмацького міського голови Наталії Криворучко відбулося засідання Молодіжної ради.




На порядку  денному було декілька питань, а саме: організація навчальної поїздки членів Молодіжної ради та Молодіжного телебачення Токмака до міста Бердянська на тренінг для журналістів та блогерів «Школа толерантності»; навчальна поїздка членів Молодіжного телебачення Токмака до міста Олександрія (Кіровоградська область) на навчальний тренінг для журналістів та блогерів; проведення опитування на теми кібербулінгу та медіаграмотності в рамках проекту «Моя сторінка – мої правила!»; підготовка локального нормативно-правового акту, що буде регламентувати правила організації спілкування у мережі Інтернет з боку учасників та учасниць Молодіжного телебачення Токмака; організація медійної кампанії висвітлення проектів – переможців в рамках конкурсу соціальних проектів від Британської ради тощо.

Нагадаємо, що усі заходи та тренінги проводяться безкоштовно, навіть – поїздки у інші міста України. Адже фінансування відбувається за грантову підтримку, за рахунок організаторів заходів. Тож такий підхід забезпечує рівні можливості для учасників та учасниць консультативно-дорадчого органу Молодіжна рада та для Молодіжного телебачення Токмака.

Члени та членкині Молодіжної ради  обговорили майбутні кроки залучення до діяльностей МТБ та Молодіжної ради сільської молоді Токмацької ОТГ. Не завжди у них є можливість приїхати до міста на засідання Молодіжної ради, тож вирішено робити виїзні засідання на території старостинських округів громади та інформувати учасників та учасниць про заплановані події, проводити заходи безпосередньо у селах тощо.