четвер, 10 червня 2021 р.

Токмацька порадниця. Як токмачанам уникнути негативного впливу сонячного затемнення 10 червня.

  Сонячне затемнення почнеться 10 червня о 13:26:07 за київським часом і триватиме півтори години. Пік буде о 14:25.  

 



Чим ближче буде дата затемнення, тим сильніше воно буде відчуватися, і тим більше сил може віднімати, повідомляє obozrevatel. Тому астролог Глоба дав кілька порад, як уникнути негативного впливу сонячного затемнення 10 червня.

Уникати конфліктів. Дрібні або великі конфронтації завжди забирають сили. А в такий період не тільки забирають їх набагато більше, але і відновлювати ці сили набагато складніше. Звичайно, не всього можна уникнути. Але потрібно постаратись менше реагувати на зовнішні подразники.

Не розкручувати емоції. Так, не кожен може похвалитися стійким характером, а багато хто так взагалі має тонку душевну організацію. Але саме в такі періоди краще абстрагуватися і постаратися менше переживати. Сумно? Подивися веселий фільм. Самотньо? Зустрінься з друзями. Не потрібно тонути в емоціях.

Залишити шкідливі звички. Хоча б частково. Як би банально не звучало, але шкідливі звички закупорюють енергетичні потоки. Наприклад, через паління організм не отримує те саме Ци, яке і є життя.

Менше навантажувати організм. Краще відмовитися від улюблених шкідливих і важких для засвоювання страв. І дати своїй зовнішній оболонці час для розвантаження. Тіло скаже "спасибі".

Не навантажуватись фізично. Внутрішнє завжди пов'язане із зовнішнім. Тому як би не хотілося, бажано поменше навантажуватись фізичними вправами і спортзалами. Не потрібно відмовлятися зовсім, адже спорт, йога і рух – це життя. Але ніякого екстриму.

Дотримуватися режиму. Ніщо так не гармонізує стан, як нормалізація режима дня.