четвер, 17 червня 2021 р.

Аматори Молочанської ОТГ «блиснули» талантами

 У  Молочанській територіальній громаді відбувся обласний огляд колективів художньої самодіяльності, присвячений 25-й річниці прийняття Конституції та 30-й річниці Незалежності України.

Своїми здобутками та досягненнями поділилися обдаровані, талановиті люди, які живуть у Молочанську та селах громади.

На суд обласної комісії народні майстрині  представили вироби ручної роботи. 






А вже на сцені Будинку культури відбувся святковий концерт, під час якого виступили творчі колективи закладів культури Молочанської громади.

- Підготовка до цього заходу тривала упродовж чотирьох місяців. Дуже багато зусиль, старання та душі було вкладено у цей захід. Тема огляду дуже особлива, делікатна, з великим спектром емоцій.






По закінченню звітного концерту, комісія провела нараду з керівниками та працівниками КЗ «Центр культури та дозвілля», де висловила своє враження від побаченого.

- Дякуємо усім: організаторам, керівникам колективів та тим, хто взяв участь у заході, за ваші старання, труди для загальної чудової справи. Ми цінуємо кожного з вас; ваші уміння, зусилля та талант. Висновок зробили, нам є чим пишатися та над чим працювати, - відзначила керуюча справами виконкому Молочанської міської ради Ольга Костюк.