середа, 6 листопада 2019 р.

Привітали іменинника з 95-річним ювілеєм!



Ім`я Миколи Григоровича Лапенка добре відоме ветеранам освітянської ниви Токмака. Адже він у 80-х роках очолював міський відділ освіти. Після виходу на пенсію, працював директором школи №15.
Як керівник міськво і начальник закладу, Микола Григорович був вимогливим, але й добрим і уважним, чуйним до своїх підлеглих колег – вчителів. Так сталося, що на старості років і після лих, смерті дружини Микола Григорович опинився у будинку престарілих, де зовсім чужі люди оточили його турботою і любов`ю, піклуються про нього, розділяють з ветераном його радості і влаштовують свята. Як влаштували і 4 листопада, коли Микола Григорович відзначав 95-річчя з дня народження.


В цей день до іменинника завітали на гостини його колеги, вчительки колишньої школи №15: Галина Григорівна Котелевська, Віра Петрівна Дмитренко, Лідія Михайлівна Ісакова, Лариса Борисівна Рабинович. Вони найкращими побажаннями привітали Миколу Григоровича з днем народження, розчулили його подарунками та спогадами про роки спільної праці у школі.


                                                                                                                                                              
На іменини до ювіляра також завітав міський голова Токмака Ігор Котелевський. Він вручив Миколі Григоровичу торт, грошову допомогу і вітальну адресу з такими рядками: 



Михайло АРМАН