понеділок, 4 листопада 2019 р.

Гран-прі «Зорепаду» у молочанського колективу «Едем»


1 листопада у Запоріжжі відбувся Гала-концерт молодіжного фестивалю естрадного мистецтва «Зорепад -2019», відбіркові тури якого проходили протягом жовтня у містах нашої області.
За цей час члени журі побували у Бердянську, Пологах, Енергодарі, Мелітополі та Токмаку, де було проведено  7 зональних відбіркових турів. І з тисячі номерів, що представили юні конкурсанти віком від 14 років, відібрали найкращі для участі в обласному етапі фестивалю. 
Вже у Запоріжжі талановита юнь нашого регіону  змагалася у шести  номінаціях фестивалю: сучасна та авторська пісня, хореографія, циркове мистецтво, інструментальна музика, розмовний жанр та діджеїнг.
-З кожним роком ми бачимо щось нове, дуже цікаве, і обов’язково завжди в якомусь районі області якийсь колектив дуже дивує, так буває завжди. Цьогоріч здивувало Запоріжжя вокалом, а в районах здивувала хореографія» - розповіла членкиня журі фестивалю «Зорепад-2019» Ганна Носенко.
  Фестиваль «Зорепад» започаткували у 1991 році. За 28 років існування члени журі відкрили сотні талантів - музикантів, співаків, танцівників та артистів циркового жанру. Зокрема, завдяки фестивалю «засяяли» такі зірки, як Альоша, Олександр Панайотов, Тетяна Недєльська, дядя Вадя.
Цьогоріч Гран-прі молодіжного фестивалю естрадного мистецтва «Зорепад -2019» здобув танцювальний колектив «Едем» Молочанської дитячої школи мистецтв.