понеділок, 11 травня 2020 р.

А в Токмаку є: коронний засіб від … коронавірусу.


Від сьогодні в Україні послаблено карантинні обмеження, але небезпека спалаху коронавірусу все ще залишається. Щоб захистити себе і близьких від смертоносного вірусу, необхідно дотримуватися правил особистої гігієни, щодня робити  вологе прибирання та дезінфекцію будинку чи квартири, обов'язково обробляти дверні ручки.

У період епідемії одним з основних засобів у боротьбі з коронавірусом COVID – 19  є гіпохлорит натрію, який  використовують для дезінфекції приміщень і поверхонь в громадських місцях.
Всесвітня організація охорони здоров'я включила розчин гіпохлорит натрію в список засобів рекомендованих для дезінфекції приміщень. За даними організації, вірус може виживати на поверхнях до 9 днів, але за допомогою гіпохлориту натрію інактивація вірусу займає менше 1 хвилини.
У Токмаку сертифікований концентрат гіпохлорит натрія від завода-постачальника Дніпроазот можна  придбати у ФОП Сніжко.
 Цей концентрат  рекомендований завідувачем Токмацького відділення Запорізького обласного центру лабораторних досліджень Миколою Бажаном для дезінфекції та обеззараження приміщень, під’їздів будинків, місць масового скупчення людей.  Розчином гіпохлориту натрія, що був приготовлений по заводській інструкції, були проведені роботи з дезінфекції у Молочанську. Там, як відомо, 11 квітня був лабораторно підтверджений перший випадок коронавіруса на Токмаччині.
 

Гіпохлорит натрію використовують не лише для боротьби з вірусом, а ще й для дезінфекція питної води, дезінфекції води в басейнах, водоймах. Препаратом обробляють побутові та промислові стічні води. Широко використовують в харчовій промисловості, в риболовній галузі. Дезінфікують загони для домашнього скоту.
Також в асортименті є препарат санідез в таблетках по 2 грама, що містять 1 мг активного хлора . На 7 л води застосовують 7 таблеток.
Санідез - хлоровмісний препарат з широким спектром протимікробної активності. Допомагає у боротьбі з різними бактеріями, вірусами, грибковими інфекціями. Його застосовують для якісної  дезінфекції медичного обладнання та його стерилізації, для обробки поверхонь в побутових приміщеннях, приладів, апаратів, посуду, постільної білизни.
Ціна на гіпохлорит натрія:  ємність концентрату гіпохлориту натрія 900 грам коштує 170 гривень ( із 900 мл концентрату можна приготувати 160 літрів дезінфікуючого розчину).
Каністри концентрату ємністю  22 літри коштують 3000 грн.
ФОП Сніжко  пропонує Вам купити для дезінфекції гіпохлорит натрію та санідез,  замовлення приймаються  за телефонами 2 - 84 – 62 або 097 – 516 – 31 – 26. 

              Матеріал опубліковано на правах реклами