Неймовірні молочні та фруктові коктейлі у спеку стовідсотково порадують ваших діток
і вас, а на святковому столі приємно
здивують і не лишать байдужими ваших гостей. Цікаво? Тоді читайте
рецепти, що ми зібрали у цій кулінарній рубриці, і приступайте до роботи. Готувати домашні
коктейлі – суцільне задоволення. Переконайтеся самі!
Малиновий коктейль з морозивом
Інгредієнти
малина - 200 грамів
молоко - 100 грамів
морозиво ванільне - 150 грамів
ванільний цукор
м’ята
Спосіб приготування
Малину, ванільне морозиво, молоко й на кінчику ножа ванільний цукор збити у блендері, поки не утвориться густа висока піна. Розлити у склянки, прикрасити малиною та листочком м’яти та подати.
Молочний коктейль «Полуничка»
Інгредієнти
молоко - 350
мл
полуниця - 300 г
морозиво «Пломбір» - 150 г
цукор за смаком
Спосіб
приготування
Полуниці і цукор змолоти у блендері. Додати морозиво, влити молоко.
Ще раз добре збити, щоб утворилася «шапочка» з густої піни.
Розлити коктейль у
високі склянки. Подавати з соломинкою для коктейлю.
Молочний коктейль з вівсянкою
Інгредієнти
вівсянка – 2-3
ст.ложки
молоко - 450 мл.
йогурт - 50
грамів
банан - 150
грамів
мед - 1 ст
ложка меду
м’ята для
прикраси
Спосіб
приготування
Підсмажуємо на сковорідці вівсянку протягом декількох
хвилин, поки вона не стане золотисто-коричневою. Охолоджену кашу висипаємо в блендер та змішуємо з холодним молоком.
Додаємо охолоджений у холодильнику йогурт, банан, столову ложку меду. Добре
збиваємо. Розливаємо у склянки, прикрашаємо кружечками банана ы листочками
м`яти.
Коктейль з вишнею
й какао
Інгредієнти
молоко - 2
склянки
сік вишневий – 0,5
склянки
вишня
цукор - 4 чайні
ложки
какао - 4 чайні
ложки
Спосіб
приготування
Молоко з
холодильника збиваємо з какао, цукром та вишневим соком.
Додаємо
декілька вишень без кісточок.
Розливаємо у склянки, прикрашаємо вишнями та подаємо.
Фруктовий коктейль «Літо»
полуниця - 1
склянка
сік апельсиновий
- 1 склянка
цукор - 1 ст.
ложка
лід - 6-8 кубиків
Спосіб
приготування
У блендері
змішати полуницю, охолоджений у холодильнику апельсиновий сік, кубики льоду та
цукор.
Ретельно збити до отримання однорідної маси.
Налити у високі склянки, прикрасити
скибочками апельсина і подати із соломинками для коктейлю.