субота, 11 липня 2020 р.

Смачна субота. Холодні фруктові коктейлі


Неймовірні молочні та фруктові коктейлі у спеку стовідсотково порадують ваших діток і вас, а на святковому столі приємно здивують і не лишать байдужими ваших гостей. Цікаво? Тоді читайте рецепти, що ми зібрали у цій  кулінарній рубриці,  і приступайте до роботи. Готувати домашні коктейлі – суцільне задоволення. Переконайтеся самі!

Малиновий  коктейль з морозивом

Інгредієнти
малина - 200 грамів
молоко - 100 грамів 
морозиво ванільне - 150 грамів
ванільний цукор
м’ята  
Спосіб приготування
Малину, ванільне морозиво, молоко й на кінчику ножа ванільний цукор збити у блендері, поки не утвориться густа висока піна. Розлити у склянки, прикрасити малиною та листочком м’яти та подати.


Молочний коктейль «Полуничка»
Інгредієнти

молоко - 350 мл
полуниця - 300 г
морозиво «Пломбір» - 150 г
цукор за смаком
Спосіб приготування
Полуниці і  цукор  змолоти у блендері. Додати морозиво, влити молоко.
Ще раз добре збити, щоб утворилася «шапочка» з густої піни.
Розлити коктейль у високі склянки. Подавати з соломинкою для коктейлю.

Молочний коктейль з вівсянкою
Інгредієнти
вівсянка – 2-3 ст.ложки
молоко - 450 мл.
йогурт - 50 грамів
банан - 150 грамів
мед - 1 ст ложка меду
м’ята для прикраси
Спосіб приготування
Підсмажуємо на сковорідці вівсянку протягом декількох хвилин, поки вона не стане золотисто-коричневою. Охолоджену кашу висипаємо в блендер та змішуємо з холодним молоком. Додаємо охолоджений у холодильнику йогурт, банан, столову ложку меду. Добре збиваємо. Розливаємо у склянки, прикрашаємо кружечками банана ы листочками м`яти.

Коктейль з вишнею й какао
Інгредієнти
молоко - 2 склянки
сік вишневий – 0,5 склянки
вишня
цукор - 4 чайні ложки
какао - 4 чайні ложки
Спосіб приготування
Молоко з холодильника збиваємо з какао, цукром та вишневим соком.
Додаємо декілька вишень без кісточок.
Розливаємо у склянки, прикрашаємо вишнями  та подаємо.

Фруктовий  коктейль «Літо»
 Інгредієнти

полуниця - 1 склянка
сік апельсиновий - 1 склянка
цукор - 1 ст. ложка
лід - 6-8 кубиків
Спосіб приготування
У блендері змішати полуницю, охолоджений у холодильнику апельсиновий сік, кубики льоду та цукор.
Ретельно збити до отримання однорідної маси.
Налити у високі склянки, прикрасити скибочками апельсина і подати із соломинками для коктейлю.