середа, 10 березня 2021 р.

Розбійний напад посеред ночі у Токмаку. Поліція затримала правопорушника

 9 березня до Токмацького відділення поліції звернувся місцевий житель 1992 року народження. Він заявив, що о 3-й годині ночі, до  квартири де він мешкає з дружиною та п’ятьма  дітьми, увірвався чоловік, вибивши ногою вхідні двері.

Як повідомив Відділ комунікації поліції Запорізької області,  нападник наніс хазяїну тілесні ушкодження, від яких той втратив свідомість, відкрито заволодів двома мобільними телефонами та зник у невідомому напрямку. 
Під час опитування,  потерпілий описав зовнішність зловмисника і розповів, що  бачив його раніше у місті та знає на ім'я. Працівники сектору кримінальної поліції дуже швидко відпрацювали цю інформацію і встановили особу підозрюваного. Ним виявився вже відомий раніше поліцейським порушник порядку, судимий чоловік 1991 року народження, якого розшукали на одній з вулиць міста і затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. 


фото ілюстративне з інтернету


Слідчим поліції  за погодженням з прокуратурою затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочину, визначеного ч.3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу – взяття під варту.