середа, 23 червня 2021 р.

У Токмаку відкрилась нова аптека. Чим привабила вона перших покупців?

 Сьогодні, 23 червня  аптечна мережа нашого міста поповнилась сучасним  стилізованим фармацевтичним закладом. У центрі Токмака, у будинку по вулиці Гоголя, що розташований між автовокзалом і міським ринком,  відчинила двері нова аптека мережі ПП «Пигмалион».


Перша відвідувачка аптеки Олена Олійник з Токмака отримує у подарунок повітряну кульку


Журналісти міськрайонної газети «Таврія» завітали до нової аптеки, де змогли порівняти її сервіс, асортимент та ціни з іншими,  поспілкувалися з першими відвідувачами і підготували свій фоторепортаж з місця події.

Оглядаючи оригінальний дизайн торговельного залу і  вітрини,  нам довелося  стати свідками приємного обслуговування перших покупців, серед яких був Юрій Ніколенко і жінка похилого віку, якій провізор  ввічливо роз’яснювала інструкцію  до препарату, що його хотіла придбати пацієнтка.

І придбала.

- Чим привабила нова аптека перших покупців?- запитуємо у людей.

- Я походив по інших аптеках Токмака, подивився ціни на потрібні мені ліки, і можу сказати, що в новій аптеці №7 мережі аптек «Пигмалион» ціни найнижчі серед інших аптек нашого міста. Я купив ліки за низькими цінами, і ще, як постійний клієнт мережі аптек «Пигмалион»,    отримав знижку. І це приваблює, - розповів токмачанин Юрій Ніколенко.




Токмачанка Ірина Гончарук вибрала для покупки білоруську косметику.

Дуже гарна якість і порівняно низька ціна – це те, чим приваблює мене білоруська косметика, що продається в атеці «Пигмалион». Крема гарні, туш для вій м`яка, не викликає у мене, як косметика інших виробників, алергії, почервоніння чи свербіжу, - зазначила пані Ірина.




Є у новій аптеці і своя «родзинка» -  відвідувачі можуть безкоштовно виміряти тиск. Одним з перших цією послугою скористався житель Остриківки Анатолій Чумаченко. Він приїхав до Токмака за покупками, по дорозі з автовокзалу до АТБ побачив нову аптеку, зайшов подивитися. А  провізор Наталія Шкарупіло запропонувала чоловікові помяріти тиск, той   не відмовився. Залишився задоволений, бо провізор не тільки поміряла тиск, який у чоловіка виявився підвищеним,  а ще й порадила йому ліки для зниження і нормалізації тиску.




- У новій  аптеці №7 мережі аптек ПП «Пигмалион» представлено широкий вибір ( понад три тисячі найменувань) медпрепаратів за цінами нижчими , ніж в інших аптеках Токмака. Також у нас по державній програмі «Доступні ліки» є великий асортимент медпрепаратів для лікування серцево-судинної системи та цукрового діабету. Ліки відпускаються з частковим і повним відшкодуванням за рецептом лікаря, - розповіла директорка мережі аптек ПП «Пигмалион» Інна Голубятникова.

За її словами, і це ми побачили на власні очі, в аптеці є вироби медичного призначення для вимірювання тиску, прибори для інгаляцій, великий вибір білоруської косметики, гелі та мазі для лікування суглобів та болю у спині, фіто чаї та біоактивні добавки, сезонні засоби захисту від сонця та комарів.

Потурбувалися в аптеці і про дитячий асортимент: тут є широкий вибір дитячих аксесуарів і косметики.  Є тут і вітамінізовані батончики, і вітаміни для дітей різних форм випуску – льодяники, жуйки, пігулки, що зручно батькам для вибору  вітамінів для своїх дітей.

Працюватиме нова аптека щодня з 7.00 до 19.00. Але час її роботи може бути змінений за бажанням клієнтів.

За додатковою інформацією можна звертатися до аптеки за телефоном 067-225-09-59.

Людмила Арман,

Михайло Арман,

Фото авторські