пʼятниця, 11 червня 2021 р.

Згуртувало громаду свято села Очеретувате

 10 червня  у Будинку культури села Очеретувате  за ініціативи старости Тетяни Чернухи відбулося святкове дійство.

Місцевих мешканців та гостей згуртувало престольне свято – Вознесіння Господнє, яке відзначають у цей день.






Виставка робіт народних майстрів, фото з історії села і його жителів, цікава та насичена програма – розваги для дітей (батут, надувні гірки),  солодощі дітворі від міського голови Токмака Ігоря Котелевського, керівника  міської організації ПП «Опозиційна платформа – За життя» Андрія Корнієнка, депутатки Запорізької обласної ради Юлії Корнієнко, та концерт -  усе чекало на тих, хто завітав на святкування. До слова, сільських жителів та гостей зібралося чимало, незважаючи на погодні умови.

До жителів села з найщирішими привітаннями звернулися міський голова Ігор Котелевський та його радник Андрій Корнієнко.





Від щирого серця вони зичили  усім присутнім   здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах і щоб  мрія про краще майбутнє окриляла сільських жителів  на нові звершення, на нові добрі починання у Токмацькій об’єднаній територіальній громаді,  а прагнення зробити село Очеретуване кращим згуртувало та примножувало взаєморозуміння серед його мешканців.

Музичним дарунком до свята жителям села Очеретувате став концерт за участю творчих колективів Токмацького міського Будинку культури та закладів культури громади.