середа, 6 жовтня 2021 р.

Благодійна акція. Школярі Токмаччини зібрали монети для онкохворих дітей

 Колективи шкіл Токмака і громади долучилися до благодійної акції «Монетки дітям» і зібрали кошти на допомогу онкохворим дітям.

 - У кожного з нас вдома є монетки номіналом 5, 25 копійок, які вийшли з обігу. В магазині їх не можна  використати, проте можна  віддати на добру справу Благодійному фонду «Таблеточки», - розповіла директорка ЗЗСО №2 Олена Чаговець.

 Протягом минулого тижня  учні 1-11-х класів школи №2 та їхні батьки долучились до акції «Монетки - дітям» благодійного фонду Таблеточки і назбирали 4488 монеток номіналом по 25 коп , що склало загальну суму 1122 гривні.






Ці кошти перераховано на допомогу онкохворим дітям. Відповідні банківські операції допомогли провести в Ощадбанку ( керуючий Костянтин Гонтарь), за що школярі та вчителі висловили їм щиру вдячність.

 Довідково. Завдяки підтримці небайдужих громадян «Таблеточки» з волонтерської ініціативи перетворилися на системний фонд – найбільший в Україні у сфері дитячої онкології.

Ви підтримуєте онкохворих дітей та їхні родини, завдяки вам сфера дитячої онкології невпинно змінюється, а діти перемагають рак

Разом ми наближаємо майбутнє, де жодна дитина в Україні не помирає від раку.

Головні досягнення «Таблеточок» за 10 років зібрано  на спеціальній сторінці:

https://bit.ly/3kRFa6J